تاريخ انتشار :چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۹۱.::. ساعت : ۸:۲۳ ب.ظ
فاقدديدگاه

قیقناق صبحانه ای مقوی

 موادلازم:

تخم مرغ             4عدد

آرد                    1قاشق غذاخوری

دارچین               1قاشق چایخوری

شکر                  3قاشق غذاخوری

گردوی خورد شده   مقداری

هل ساییده شده       مقداری

طرز تهيه :

ابتدا تخم‌مرغ ‌ها را با چنگال هم می‌زنيم، سپس آرد، شكر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه كرده و هم زدن را ادامه می‌دهيم. از طرفی در تابه روغن ريخته و روی شعله می‌گذاريم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه می‌ريزيم، در آن را گذاشته و حرارت را كم كرده تا تخم‌مرغ‌ها بپزند. بعد از پخت، خاگينه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچين و پودرقند تزئين می‌كنيم.

قیقناق نوعی خاگینه محسوب می شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد

نظرات بسته شده است.

618