تاريخ انتشار :جمعه 7 دسامبر 2018.::. ساعت : 12:26 ق.ظ
فاقدديدگاه

در مورد گوشت شترمرغ بیشتر بدانیم

در مورد گوشت شترمرغ بیشتر بدانیمبه گزارش شهریمیز به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ یاسمین فتحی کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: گوشت شترمرغ بسیار تُرد است به طوری که ۹۰درصد آن قابل هضم بوده و از این نظر پس از گوشت ماهی در رتبه دوم قرار دارد، در حالیکه گوشت مرغ و گاو ۸۷درصد قابلیت هضم دارند.

وی افزود: گوشت شترمرغ نسبت به سایر گوشت‌ها در هر ۱۰۰ گرم میزان کالری، چربی و اسید‌های چرب اشباع کمتر و میزان آهن بالاتری دارد.

فتحی با اشاره به کالری و چربی پایین این گوشت، یادآور شد: برای افرادی که به دنبال کنترل وزن خود هستند و از طرفی طعم گوشت قرمز را دوست دارند، گوشت شترمرغ گزینه مناسبی است.

وی اضافه کرد: میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افراد دارای فشارخون بالا و بیماران قلبی عروقی، ممکن می‌سازد.

این کارشناس ارشد تغذیه در پایان گفت: گوشت شترمرغ به دلیل دارا بودن میزان بالای ویتامین ب. ۱۲، ب. ۶ و آهن، برای زنان باردار و کم خونی مفید است.

نظرات بسته شده است.